“Все нормально, все по плану. Переможемо”: Залужний із Шапталою відвідали угруповання військ “Хортиця” і “Таврія”

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та начальник Генштабу Сергій Шаптала відвідали оперативно-стратегічні угруповання військ “Хортиця” і “Таврія”.

Про це Залужний повідомив у Facebook у п’ятницю, 7 липня.

“З начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою працювали в оперативно-стратегічних угрупованнях військ “Хортиця” і “Таврія”. Дякую кожному, хто боронить нашу землю”, – йдеться в коментарі до відеоролика з цієї поїздки.

Як видно з показаної в ролику дати на календарі, принаймні частину його було відзнято 6 липня.

“Все нормально, все буде добре, все по плану. Хлопці – молодці. Переможемо”, – каже Залужний у відео.

8 липня Валерій Залужний відзначає ювілей – у 2023 році йому виповнюється 50. Редакція “Новинарні” вітає Головнокомандувача ЗСУ з днем народження і бажає міцного здоров’я та якнайшвидшої Перемоги!

Контекст

Очікуваний наступ ЗСУ на Таврійському напрямку фактично почався 4-5 червня. Просування вперед відбувається в умовах масованих мінних полів та украплень, які облаштував ворог, та за відсутності переваги в повітрі. Відтоді в цих районах Запорізької і Донецької областей із важкими боями звільнено вісім населених пунктів, зокрема так званий Времівський виступ.

Читайте також:
“Вони ніколи не розпочали б наступ без переваги в повітрі”:
Залужний дорікнув заходу, що Україна досі не отримала F-16

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна