В аеропорту Кишинева – стрілянина, є жертви

Міністерство внутрішніх справ Молдови підтвердило інформацію про двох жертв у результаті стрілянини в аеропорту Кишинева в п’ятницю вдень.

Про це йдеться в повідомленні МВС країни.

У відомстві підкреслили, що відповідні державні органи працюють на місці, “щоб повернути ситуацію в нормальне русло”. Серед іншого, була залучена бригада поліції особливого призначення FULGER.

Як повідомлялось, у Кишинівському аеропорту в п’ятницю вдень один із пасажирів-іноземців відкрив стрілянину, після чого роботу летовища призупинили, а пасажирів евакуювали.

У зв’язку з інцидентом в аеропорту затримуються всі рейси, заплановані на 30 червня. Персонал і пасажирів аеропорту евакуювали з будівлі.

За даними ЗМІ, пасажир прибув рейсом із Туреччини.

Молдова посилила контроль в аеропорту Кишинева у зв’язку з повномасштабною агресією проти України на тлі побоювань, що так до держави можуть потрапити проросійські агенти.

Читайте також:
Україна та Молдова збудують міст через Дністер: підписали угоду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна