Відстрочку від призову, надану рішеннями Мінекономіки, продовжено ще на місяць

Дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним рішеннями Міністерства економіки, продовжено ще на один місяць. Утім лише ті, які не закінчилися на день прийняття цього рішення. Воно було ухвалене 7 травня.

Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній раді Тарас Мельничук.
Так, у вівторок уряд провів засідання, під час якого установив, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно із постановою КМУ від 27.01.2023 №76 “Деякі питання реалізації положень Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації на воєнний час”, які не закінчилися на день прийняття цього рішення, продовжуються автоматично на один місяць.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна