Шмигаль доручив розробити більш справедливу систему бронювання від мобілізації

Прем′єр-міністр України Денис Шмигаль доручив профільним міністерствам розробити оновлену і справедливішу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об′єктів критичної інфраструктури.

Відповідне доручення він озвучив на засіданні уряду у вівторок, 9 квітня.

“Ефективна оборона — це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура. Одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов’язаних. Працівників підприємств, які дійсно критично важливі. Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій”, — наголосив Шмигаль.

Він також підкреслив, що потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими.

Читайте також:
Про бронювання від мобілізації і від реальності, – Лиховій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна