У МОУ назвали посади у війську, на які найбільше потрібні люди

Сили оборони України потребують поповнення новими військовослужбовцями різних спеціальностей. Переважно у ті частини, що безпосередньо беруть участь у стримуванні російських військ.

Про це заявив уповноважений Міністерства оборони з рекрутингу Олексій Бежевець в ефірі телемарафону у вівторок, 7 травня.

Нині, за його словами, у війську найбільше потрібні:

  • водії,
  • механіки,
  • стрільці,
  • оператори всіх видів озброєння,
  • обслуга артилеристів,
  • оператори БПЛА,
  • бойові медики.

“І не тільки бойові, а загалом медики. Окремий шлях зараз для медиків створений, щоб людина, яка має хоча б базову освіту, могла в армію зайти саме на посаду, яка передбачає саме медичну допомогу”, – зазначив Бежевець.

В армії також є велика кількість вакансій, пов’язаних з логістикою, обслуговуванням і ремонтом. Крім того, за словами уповноваженого Міноборони, є вакансії і на штабні посади.

Нині у центрах рекрутингу відкрито понад 2 тисячі вакансій. Також приблизно 10 тисяч різних вакансій розмістили онлайн безпосередньо військові частини.

“Це те поле вакансій, з якого може підбиратися людині те, що її цікавить. Відповідно з цих понад 10 000 вакансій можна підібрати різні конкретні вакансії, які максимально близькі за фахом, за досвідом, за баченням людини”, — зазначив Бежевець.

Читайте також:
2-й Інтернаціональний Легіон шукає військового зі знанням іспанської мови: опис вакансії
Єдина стрічка зі всіх вакансій: в Україні запустили агрегатор вакансій до Сил оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна