Єдина стрічка зі всіх вакансій: в Україні запустили агрегатор вакансій до Сил оборони

З початку квітня на сайті АрміяInform запрацював агрегатор вакансій до лав Сил оборони України, які були розміщені на платформах Work.ua, robota.ua та OLX Робота.

Тепер в одному місці можна знайти єдину стрічку зі всіх вакансій, які були розміщені на сайтах, що підписали документи про співпрацю з Міністерством оборони України, повідомляє видання.

Стрічка вакансій доступна за ось цим посиланням. 

Для того, щоб податися на вакансію — слід натиснути відповідну кнопку, яка приведе вас на сайт партнера з контактами.

Проєкт розроблено командою Міноборони у співпраці з платформами з пошуку роботи Work.ua, robota.ua та OLX Робота.

Це бета-версія сервісу, яка автоматично формує стрічку вакансій у хронологічному порядку. В планах на майбутнє зробити пошук за ключовими словами та фільтр пропозицій.

«Ми продовжуємо розвивати систему рекрутингу до українського війська. Новий інформаційний ресурс дозволить акумулювати всі наявні вакансії, які доступні в силах оборони» — наголосив уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Нагадаємо, що останніми місяцями в Україні активно розвивається напрямок рекрутингу до війська — кандидатам, які виявили бажання йти захищати державу, надається можливість обрати спеціальність і підрозділ для служби.

Читайте також:
Телеведучий Артем Овдієнко мобілізувався до лав ДПСУ через рекрутинг

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна