Телеведучий Артем Овдієнко мобілізувався до лав ДПСУ через рекрутинг

Ведучий “24-го каналу” Артем Овдієнко мобілізувався до лав Сил оборони України.

Про це він повідомив у четвер, 21 березня, на своїй фейсбук-сторінці.

Перед тим Артем опублікував допис, у якому перепросив у глядачів за «зникнення з ефіру». «В першу чергу, звісно, хочу подякувати глядачам (що я був вам цікавим усі ці роки), але також й перепросити хочу, що можу вас зараз цим своїм рішенням розчарувати – адже причини мого зникнення з ефіру, мʼяко кажучи, “не надо мужні”: просто я більше не витягую балансувати зраду, шукати конструктив й фільтрувати негатив», — написав ведучий.

Двома годинами пізніше розмістив на сторінці фото із присягою на вірність України, в якій значилось його прізвище.

У розмові з «Детектором медіа» Овдієнко повідомив, що на службу пішов добровільно, скориставшися системою рекрутингу.

«Розсилав своє резюме по всіх цікавих мені позиціях, шукав напрямок, близький до моєї професійної діяльності. Досить довго були або відмови, або просто ігнорування моїх звернень. Зрештою зацікавилась мною ДПСУ. Потім був ТЦК та ВЛК. А тепер ось — присяга!», — розповів Артем.

Де саме він буде служити, сказати медійник поки не може: «Який подальший напрямок, які подальші дії — все в процесі, тут просто трохи інший темпоритм ухвалення рішень, тому не можу дати на це відповідь».

Артему Овдієнку 44 роки, до 2018 року він працював на 5 каналі, потім перейшов на 24 канал. «За ці шість років 24 канал став для мене рідним домом, залишати який добровільно дуже важко, але треба», — говорить Овдієнко.

Читайте також:
Ведучий “24 каналу” Печій втік за кордон, скориставшись відрядженням до Брюсселя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна