Екскомандир “Вагнера”, який просив притулку в Норвегії, хоче назад в Росію: каже, що в країні не знайшов “мир і спокій”

Екскомандир ПВК “Вагнер” Андрій Медведєв, який попросив притулку в Норвегії, заявив, що хоче повернутися до Росії. “Вагнерівець” хоче назад до країни-агресорки навіть попри те, що це може становити ризик для його життя.

Про це 18 травня повідомляє Reuters.

Медведєв каже, що почувається “хлопчиком у великій грі” і що більше не хоче бути її частиною. А рішення про повернення ухвалив самостійно.

“Нещодавно я вирішив, що готовий повернутися до Російської Федерації. Я звернувся до російського посольства в Осло по допомогу, щоб сприяти моєму поверненню”, – розповів окупант.

В опублікованому 17 травня ролику він також сказав, що передасть документи, які допоможуть полегшити повернення до РФ.

“Я сподівався, що знайду тут (у Норвегії – “Н“) мир і спокій, що зможу покинути всю політику, війну, армію, але якось не вдалося”, – зазначив Медведєв.

“Подивимося, що буде в Росії. Якщо мене вб’ють – добре. Не вб’ють – велике спасибі. Якщо житиму – ще більше спасибі”, – додав екскомандир “вагнерівців”.

Читайте також:
ЗМІ встановили імена 22 тисяч загиблих окупантів в Україні: “Вагнер” має найбільші втрати

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна