Президент прокоментував бої за Бахмут і Кремінну та похвалив три бригади ЗСУ

Ситуацію в районі Бахмута і Кремінної президент України Володимир Зеленський назвав “важкою і болісною”, але, попри все, окупанти втрачають, з його слів, “усі доступні їм ресурси”.

Про це глава держави заявив у своєму традиційному вечірньому зверненні у понеділок, 26 грудня.

“Бахмут, Кремінна та інші напрямки на Донбасі, які потребують зараз максимуму сил і концентрації. Ситуація там важка, болісна. Окупанти витрачають усі доступні їм ресурси – а це значні ресурси, – щоб вичавити хоча б якесь просування. І я дякую всім нашим хлопцям, які стоять на позиціях, стоять міцно, і які все ж знаходять можливості, щоб не тільки нічого не втратити, а щоб вибивати окупантів, «мінусувати» їх”, – сказав Зеленський.

Також він відзначив 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду за взяття в полон окупантів на Донеччині.

“Це дуже важливо. Це дасть нам змогу звільнити більше українців”, – наголосив він.

“Також відзначу 80-ту і 95-ту окремі десантно-штурмові бригади за успішне знищення ворожої сили на Лиманському напрямку. Молодці, хлопці! Що більше окупанти втрачають, то більше часу ми всі виграємо для України”, – сказав президент.

Читайте також:
Біля Кремінної тривають бої, ситуація напружена, – DeepState

Бахмут: підрозділи, які боронять місто, витримали за добу 266 ударів з танків та артилерії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна