Бахмут: підрозділи, які боронять місто, витримали за добу 266 ударів з танків та артилерії

Українські підрозділи на Бахмутському напрямку протягом минулої доби зазнали 266 ворожих артилерійських обстрілів.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” в п’ятницю, 23 грудня, розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий.

“ Бахмутський напрямок залишається найнапруженішою ділянкою лінії фронту. Так, тільки протягом минулої доби було 266 обстрілів окупантів із всіх видів артилерії, РСЗВ, танків. Також зафіксовано більше 15 бойових зіткнень з противником. Ворог втратив понад 100 людей вбитими та майже 200 – пораненими”, – сказав Череватий.

Він наголосив, що наразі лінія фронту досить гнучка.

“Нами ведеться мобільна оборона, так звана старт-оборона, або розумна оборона. Тобто робиться все для того, щоби нанести ворогові максимальних втрат і не допустити його прориву, оточення наших підрозділів, не окупував нові українські міста.Ми турбуємось про життя кожного нашого солдата”, – сказав офіцер. 

Читайте також:
Окоп може по кілька разів на день переходити з рук у руки після кривавих боїв, іноді рукопашних, – Зеленський про Бахмут

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна