Саакашвілі відвідав 503-й батальйон морпіхів. Але чомусь одягнув піксель

 

Михеїл Саакашвілі перебував із робочою поїздкою в Маріуполі Донецької області. Він відвідав, зокрема, 503-й окремий батальйон морської піхоти і відкривав у цьому місті Офіс простих результатів та рішень.

Попри те, що колишній президент Грузії наразі є цивільною особою, обіймає посаду глави виконавчого комітету Національної ради реформ України, під час відвідин військового підрозділу він одягнув піксельний однострій без розпізнавальних знаків. Це викликало неоднозначні відгуки в мережі.

Як зазначив на своїй сторінці у ФБ Саакашвілі у середу, 9 червня, він відвідував Приазов’я разом із співголовами МФО “Прості рішення і результати”, зустрічалися з мером міста, відкрили в Маріуполі Офіс простих рішень і результатів.

“Також нас приймав командир 503-го окремого батальйону морпіхів Вадим Сухаревський, справжній герой України, який першим прийняв бій у Слов’янську і першим підняв прапор опору інтервентам. Мені було дуже приємно бачити, як він зберігає оптимістичний настрій і як він керує. Маріуполь надійно захищений!”, – написав Саакашвілі на сторінці у ФБ, опублікувавши кілька світлин в місці дислокації підрозділу.

 

У мережі розкритикували як безпідставний дрескод Саакашвілі, так і його поведінку щодо військових:

Читайте також:
Саакашвілі хоче звільнити Кривоноса з РНБО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна