На посади керівників Ради “Слуга народу” висуне Разумкова і Стефанчука

 

Партія “Слуга народу” може обрати новим головою Верховної Ради свого лідера Дмитра Разумкова.

Про це заявив сам Разумков після зустрічі з однопартійцями у Трускавці в суботу, 3 липня.

Там підходить до завершення тижнева “Школа Зе-депутата”.

“На сьогоднішній день партія [“Слуга народу”] буде пропонувати мене як кандидата на посаду спікера Верховної Ради“, – сказав Разумков, якого цитує “РБК-Україна”.

Він додав, що на посаду першого заступника голови парламенту пропонуватиме нинішнього представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука, також обраного до ВР за списком “Слуги народу”.

“Ми озвучили наші кадрові позиції за посадами, які буде пропонувати партія “Слуга народу” в майбутній Верховній Раді. Були кадрові пропозиції щодо президії, щодо глав комітетів і їх керівництва”, – сказав Разумков.

Читайте також:
Разумков перейде на українську мову, якщо стане депутатом

Як інформувала “Новинарня“, в неділю, 28 липня, 260 представників партії “Слуга народу”, у тому числі новообрані народні депутати, з’їхалися до Трускавця, де для них організувала тижневе навчання екстерном Київська школа економіки (за кошти партії).

“Слуг народу” поселили в найдорожчі готелі Трускавця – “Ріксос-Прикарпаття”, “Женева” тощо. Вартість проживання в готелі “Ріксос-Прикарпаття” становить від 3050 до 21700 грн за добу.

3 серпня до своїх депутатів приїхав президент Володимир Зеленський, у Трускавці було запроваджено посилені заходи безпеки.

Читайте також:
“Спарта” у Трускавці: опублікований “реально жорсткий” графік навчання нардепів “Слуги народу”

На тренінгу “Слуги народу” вчилися стрибати. ВІДЕО

Навіщо депутатів “Слуги” в Трускавці вчать лише голосувати й не виступати з трибуни

Високий рівень компетенції досягають роками держслужби, а не тижнем тренінгів, – Кулик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна