На тренінгу “Слуги народу” вчилися стрибати. ВІДЕО

 

У мережі показали відео з останнього дня тренінгу партії “Слуга народу” у Трускавці.

Як повідомляє “Новинарня“, відео опублікував на сторінці у соцмережі Facebook Олександр Маріковський.

“Останній тренінг на сьогодні з елементами руханки. Хто не скаче, той м*скаль”, – підписав відео користувач Олександр Маріковський.

Разом з тим, лідер партії “Слуга народу” Дмитро Разумков запевняє, що під час навчання в Трускавці ніхто з новообраних нардепів не розслабляється.

На запитання, чи вірить він, що за тиждень можна чогось навчитись, Разумков відповів: ” Не тільки вірю, я в цьому впевнений”.

“Тут є ряд завдань, які ми ставимо. Навчання. Люди вчаться, і це видно. Ніякого “разслабону” не помічаю. Графік більш, ніж щільний. Я впевнений, що це не останній наш семінар. Які будуть інші, подивимося”, – прокоментував Разумков.

Як інформувала “Новинарня“, курси для народних депутатів від партії “Слуга народу” проводить Київська школа економіки (KSE) в таборі у Трускавці.

Читайте також:
“Можете складати мандат”. Зеленський зустрівся зі “Слугами народу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна