Другі поспіль вихідні Зеленського на курорті: в Трускавці роззувають депутатів і перевіряють каналізації

 

Президент Володимир Зеленський в суботу, 3 липня, візьме участь у заходах партії “Слуга народу” в готелі “Rixos Прикарпаття” в місті Трускавець на Львівщині, де завершується навчання обраних народних депутатів від “СН”.

Як повідомила “Українська правда”, в місті та а готелі запроваджені посилені заходи безпеки.
У готелі встановлені рамки, працівники Управління держохорони навіть просять майбутніх депутатів від “Слуги народу” роззутися для проходження перевірки. Крім того, вибухотехніки перевіряли каналізаційні люки і внутрішню частину лайтбоксів у центрі Трускавця.

Пресслужба президента та сайт Львівської ОДА повідомляють, що 3 серпня Зеленський здійснить “робочу поїздку до Львівської області”.
“Глава держави візьме участь у нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні”, – йдеться в анонсі офісу президента.

Напередодні “Захід.нет” з посиланням на свої джерела інформував, що Володимир Зеленський перебуватиме у Трускавці не лише в суботу, а і в неділю, 4 серпня.

Увечері в неділю запланований великий фуршет у 5-зірковому комплексі “Ріксос-Прикарпаття” для всіх учасників “Школи Зе-депутата” з нагоди закінчення їхнього тижневого навчання.

Як інформувала “Новинарня“, в неділю, 28 липня, 260 представників партії “Слуга народу”, у тому числі новообрані народні депутати, з’їхалися до Трускавця, де для них організувала тижневе навчання екстерном Київська школа економіки (за кошти партії). До парламенту від партії Зеленського потрапили зокрема безробітні, блогери, тамада, весільний фотограф та інші особи, далекі від політики, економіки, законотворчості й державного управління.
“Слуг народу” поселили в найдорожчі готелі Трускавця – “Ріксос-Прикарпаття”, “Женева” тощо. Вартість проживання в готелі “Ріксос-Прикарпаття” становить від 3050 до 21700 грн за добу.

3-4 серпня – другі вихідні поспіль, які президент Володимир Зеленський проводить на курорті.
У попередні суботу-неділю (27-28 липня) він був в Одесі, де відвідував концерт “Ліги сміху”, пляж та матч за Суперкубок України з футболу.

Читайте також:
“Спарта” у Трускавці: опублікований “реально жорсткий” графік навчання нардепів “Слуги народу”

На тренінгу “Слуги народу” вчилися стрибати. ВІДЕО

Навіщо депутатів “Слуги” в Трускавці вчать лише голосувати й не виступати з трибуни

Високий рівень компетенції досягають роками держслужби, а не тижнем тренінгів, – Кулик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна