Зеленський і Богдан знову розважаються на пляжі в Одесі. ФОТО

Фото з ФБ Володимира Зеленського

Президент Володимир Зеленський у суботу, 27 липня, перебуває з приватною поїздкою в Одесі й відпочиває там на пляжі.

Відповідне фото він виклав на своїй сторінці у Facebook.

На знімку Зеленський, керівник офісу президента Андрій Богдан та ще один супутник (імовірно, актор комедійного жанру) сидять на шезлонгу. Президент одягнений в футболку й шорти, Богдан – лише у плавках.

Фотографія супроводжується жартівливим текстом: “Мы, везде Охрана, боевые водолазы, спец контроль прохождения в море, на пляж – через рамки)))) а на заднем фоне видно, как загорают разведчики. Хороших выходных”.

Як повідомляли ЗМІ, у п’ятницю, 26 липня, президент Володимир Зеленський прилетів до Одеси рейсовим літаком МАУ в економ-класі.
Уже близько 18:30 він був на Морському вокзалі, де відбувалося гумористичне шоу “Ліга сміху” з ведучим Євгеном Кошовим. Зеленський був присутній на шоу як глядач (у першому ряду).
Глядачів пропускали через металошукачі, відбирали навіть пластикові пляшки і стакани.

На сайті президента немає інформації про поїздку Зеленського до Одеси.

Попереднього разу він був в Одесі 14 липня і також відвідав пляж – тоді президент разом з Андрієм Богданом та іншими членами своєї команди скупався в Чорному морі перед камерами.

Нагадаємо, після обрання президентом Володимир Зеленський полетів на відпочинок до Туреччини, де відбувалося гумористичне шоу “95-го кварталу”.

Читайте також:
“Когда твоя Неня стоит на коленях…” Актор Зеленський візьме участь у новому випуску “Кварталу”

“Спарта” у Трускавці: опублікований “реально жорсткий” графік
навчання нардепів “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна