Депутатів “Слуги народу” навчать керувати державою на тижневих курсах KSE

 

Київська школа економіки проведе тижневий тренінг для майбутніх депутатів від партії “Слуга народу”.

Про це у середу, 24 липня, на своїй сторінці у Facebook повідомив почесний президент Київської школи економіки (KSE) Тимофій Милованов.

Зокрема, майбутнім парламентарям розкажуть про політичну стратегію, публічну політику, макроекономіку та бюджетний процес, регуляцію, децентралізацію, безпеку та оборону, освіту, регламент і відповідальність уряду, а також про стратегічні комунікації.

“Це буде однотижневий інтенсив. В основі його методики – Гарвардський курс викладання для дорослих. Ми не намагаємося нав’язати конкретні знання. Спочатку ми визначаємо потреби клієнта і беремо їх за основу постановки конкретних освітніх цілей, яких досягатимемо”, – пише Милованов.

Окремо він додав, що навчальний курс будується на портфельному методі. Це означає, що після навчання кожен учасник матиме власний план розвитку, себе та держави. Вони матимуть портфоліо, що включатиме орієнтири – від особистої стратегії розвитку до пропозицій політик та законодавчих норм.

“Школа із представниками партії “Слуга народу” розробляють для курсу контентну складову. Контент закріплюватиметься відповідними вправами, що є системою симуляцій. При цьому кожен день навчання матиме свій тематичний framework”, – додав Милованов.

Як повідомляла “Новинарня“, на Полтавщині “Слуга народу” переміг нардепа від “Батьківщини”, якому на попередніх виборах програв у 27 разів.

Читайте також:
В’ятрович і Шараскін не пройшли. Чисельний склад нової Ради за фракціями. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна