Раптово: Росія проводить перевірку боєготовності армії. Задіяно 35 полігонів

 

Раптова перевірка боєготовності почалася у військах і силах Центрального військового округу за рішенням президента Росії Володимира Путіна.

Про це в понеділок, 24 червня, заявив міністр оборони Сергій Шойгу.

За його словами, мета перевірки – оцінка спроможності військ забезпечити військову безпеку в Центрально-Азіатському регіоні та визначити ступінь підготовленості військ до участі у стратегічному командно-штабному навчанні “Центр-2019”. Перевірка пройде з 24 по 28 червня на 35 полігонах.

“За задумом раптової перевірки з 6:00 за Московським часом в повному складі приводяться у вищу ступінь бойової готовності органи військового управління Центрального військового округу, частина військ і сил Південного і Східного військових округів, окремі з’єднання Повітряно-десантних військ, Далекої і Військово-транспортної авіації. Також до перевірки залучаються деякі з’єднання центрального підпорядкування”, – сказав міністр.

“Захід спрямовано на оцінку здатності збройних сил забезпечити військову безпеку в Центральноазіатському регіоні, де зберігаються серйозні загрози терористичного характеру”, – сказав голова російського оборонного відомства.

Як інформувала “Новинарня“, Наєв розповів, скільки російських військових перебуває на Донбасі та в Криму.

Читайте також:
Спецназівця ГРУ РФ Белянкіна, який воював на Донбасі, зарізали в Підмосков’ї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна