“Яхти імені полонених”. У Києві відбулася регата ветеранів АТО

 

У Києві відбулася регата “Вітрила волі та єдності” за участі ветеранів російсько-української війни.

У суботу, 8 червня, на Дніпрі змагалися ветерани АТО/ООС із різних підрозділів Збройних сил і Національної гвардії України, а також медики-добровольці з Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Пирогова (ПДМШ).

Як повідомляє “Радіо Свобода“, до участі у змаганнях під вітрилами зареєструвалося понад 20 команд. В екіпажах яхт разом перебували яхтсмени із київських яхт-клубів і військові ветерани.

Організатори регати, серед яких Національна рада зі спортивної реабілітації захисників України і Київський військовий центр допомоги учасникам АТО, наголосили, що завданням змагань було підтримати українських військових моряків, які перебувають у полоні в Росії. Перед початком регати кожній команді-учасниці шляхом жеребкування було надане ім’я військовополоненого моряка.

Читайте також:
Відхід від “гранати в кишені”. Офіс уповноваженого пропонує єдину державну політику щодо полонених і бранців

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна