Відкрили вогонь на ураження: ЗСУ завадили десятьом російським диверсантам пробратися на територію Харківщини

Російська диверсійно-розвідувальна група з десяти осіб намагалася проникнути на територію України в районі села Пильна Харківської області — Сили оборони завадили це зробити, завдавши ворогу втрат.

Про це в середу, 8 травня, повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин у коментарі Укрінформ.

За його словами, вчасно виявивши ворожу ДРГ, українські бійці відкрили вогонь на ураження, внаслідок якого окупанти припинили виконання завдань і, зазнавши втрат, повернулися на територію Бєлгородської області РФ.

Як зазначив Волошин, ворожі ДРГ впродовж останніх днів активізувалися на Харківщині. Ще одну групу диверсантів виявили та завадили їхній розвіддіяльності вчора, 7 травня.

Читайте також:
ДПСУ назвала регіон, де російські ДРГ діють найактивніше

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна