Порошенко і Макрон зустрілися у Єлисейському палаці

 

Чинний президент і кандидат на цю посаду Петро Порошенко у п’ятницю, 12 квітня, провів переговори із президентом Франції Емманюелем Макроном.

Президент України розповів, що їх головною темою перемовин у Єлисейському палаці було питання припинення війни і звільнення заручників, передає ВВС.

“Перше питання, яке я піднімав на переговорах — встановлення миру. Ми отримали абсолютно чітке повідомлення, що одразу ж після президентських виборів готові приступити до серйозних переговорів в нормандському форматі для забезпечення мирного процесу”, — сказав президент.

Як повідомляла “Новинарня“, Порошенко сьогодні також обговорив із німецькими парламентаріями та канцлером ФРН Ангелою Меркель безпекову ситуацію на Донбасі.

Цього ж дня переговори з Макроном у Парижі провів кандидат у президенти Володимир Зеленський.

Читайте також:
Меркель після зустрічі з Порошенком заспокоїла щодо транзиту газу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна