“Про головне говорили”. Зеленський розповів про зустріч із Макроном

 

Кандидат на пост президента України Володимир Зеленський у п’ятницю, 12 квітня, розповів про деталі зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном у Парижі.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

“Дуже класна, тепла атмосфера, дуже зустріч була конструктивною, я побачив перед собою дійсно лідера об’єднаної Європи. Ми обговорювали найважливіші питання для українського суспільства, для України в цілому. Говорили про життя, про головне говорили, про припинення війни на Донбасі”, – сказав Зеленський.

ЗМІ поширили фото із зустрічі.

З боку Зеленського в розмові брали участь колишній міністр фінансів України Олександр Данилюк та колишній член Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Рябошапка.

Французьким ЗМІ розповіли в команді президента Франції, що мета цих зустрічей – “оцінити стан відносин” і “перспективи врегулювання конфлікту на Донбасі”.

Читайте також:
За останні два роки Зеленський 14 разів літав у гості до Коломойського, – “Схеми”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна