Доба ООС: 40 обстрілів, важкі біля Водяного, троє воїнів поранені

 

Упродовж минулої доби, 30 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Сході противник 40 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі тричі – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Про це повідомив прес-центр ОС у ранковому зведенні.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь в основному із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, Травневого, Світлодарська, Новгородського, Майорська, Опитного, Авдіївки, Мар’їнки, Новомихайлівки, Новотроїцького, Кам’янки, Пісків, Лебединського, Павлополя, Гнутового, та Широкиного.
При цьому по позиціях ЗСУ біля Водяного противник тричі відкривав вогонь із мінометів калібром 120 та 82-мм.

За минулу добу в ході бойових дій троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

За даними розвідки, одного окупанта знищено та чотирьох поранено.

З початку доби 31 липня, до 7:00, бойовики російських окупаційних військ тричі відкривали вогонь по позиціях українських захисників – біля Кримського, Світлодарська та Лебединського.

Читайте також:
28 липня під Кримським загинули 36-річний Юрій Дженжера
і 25-річний Василь Плотніков

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна