У Києві – новий обстріл з РПГ: тепер – ритуальне бюро на Байковому. ВІДЕО

 

У Києві на світанку в понеділок, 4 червня, невідомий вистрілив із гранатомета у ритуальне бюро біля Байкового кладовища.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, до поліції о 4:15 зателефонував охоронець ритуального закладу та повідомив, що на вулиці Волзькій в Голосіївському районі він почув звук, схожий на вибух.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, вибухотехніки та кінологи.

За вказаною адресою правоохоронці виявили, що снаряд застряг у стіні ритуального бюро і не вибухнув.

Працівники поліції оточили територію, прилеглу до місця скоєння злочину. Вибухотехніки знешкодили боєприпас.

Унаслідок події ніхто не постраждав.

Після закінчення огляду місця події працівники поліції вилучили речові докази, які відправлять на експертне дослідження. Проводяться всі необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до злочину.

Інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляла “Новинарня“, цієї ж ночі під Києвом розстріляли Range Rover кримінального авторитета Олександра Ліщенка “Лічі”, водій загинув.

Раніше цієї весни в центрі Києва з РПГ обстрілювали ресторан, “Київміськбуд” та філію “Київенерго“.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна