У Києві обстріляли з гранатомета ресторан, він згорів

 

У ніч на четвер, 8 березня, на вулиці Володимирській, 4 в Києві, неподалік від Національного музею історії України, невідомі вистрілили з гранатомета по ресторану.

Як передає “Еспресо”, постріл був здійснений з гранатомета в приміщення ресторану “Лео”, виникло займання. Вигоріло близько 50 квадратних метрів приміщення.
Від вибуху в будинку вилетіли шибки у вікнах.

Для гасіння пожежі були викликані кілька підрозділів ДСНС. Вони загасили пожежу.

Як зазначили в прес-службі ГУ Нацполіції Києва, повідомлення про подію надійшло о 02:37 до чергової частини Шевченківського управління.

Поліцейські опитали персонал закладу та вилучили записи з камер відеонагляду, які зафіксували, як до ресторану підійшов невідомий та вистрілив із гранатомета типу РНГ. Сам тубус виявили неподалік від ресторану.

За фактом умисного знищення або пошкодженння майна розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисника.

Постраждалих унаслідок вибуху й пожежі немає, близько десятка клієнтів закладу та працівники були вчасно евакуйовані, розповіла журналістам речниця столичної поліції Оксана Блищик.

Читайте також:
На Одещині обстріляли кафе з гранатомета

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна