У Мексиці розбився вертоліт з міністром, який обстежував наслідки землетрусу; 13 загиблих

 

У Мексиці розбився військовий вертоліт, на борту якого перебували службовці, котрі оцінювали руйнування після потужного землетрусу, що стався напередодні.

Як передає Deutsche Welle, загинуло 13 осіб, ще 15 – поранені.

Серед загиблих на місці катастрофи, що сталася в суботу, 17 лютого, – п’ятеро жінок, четверо чоловіків та троє дітей, ще одна особа померла в лікарні.

В міністерстві оборони Мексики повідомили, що з гелікоптером Blackhawk стався нещасний випадок під час підготовки до посадки у містечку Сантьяго-Хамільтепек в штаті Оахака. Серед пасажирів були міністр внутрішніх справ Альфонсо Наваррете та губернатор штату Алехандро Мурат. Обидва обійшлися без серйозних травм.

Гелікоптер під час нічного приземлення впав на припарковані автомобілі (відео).

Як відомо, 16 лютого в Мексиці стався землетрус магнітудою 7,2 бала. Багато людей були змушені залишити свої домівки, але обійшлося без жертв.
За даними Геологічної служби США, епіцентр землетрусу був поблизу тихоокеанського узбережжя штату Оахака на глибині 24 кілометри.

Читайте також:
В день 32-ї річниці руйнівного землетрусу Мексику знову струсонуло,
загинуло 248 людей. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна