Звільнені Травневе й Гладосове на Донеччині отримали всі борги з українських пенсій

 

У селищах Травневе та Гладосове, які наприкінці листопада 2017 року взяли під контроль Збройні сили України, повністю відновили виплату пенсій.
Про це 15 січня повідомив голова Донецької облВЦА Павло Жебрівський.

“Як доповідає Наталя Рад, начальник головного управління Пенсійного фонду в Донецькій області, усю накопичену заборгованість з пенсій люди отримали до Нового року, і надалі нарахування та виплата пенсій їм здійснюється у штатному режимі”, – написав він у “Фейсбуці”.

Жебрівський зазначив, що, за інформацією головного управління ПФ у Донецькій області, в Гладосовому українську пенсію отримують 15 пенсіонерів, у Травневому – 45.

“Україна – не русскій мір: пообіцяли – зробили”, – додав голова області.

Читайте також:
Прифронтові Травневе й Гладосове отримали новорічний подарунок
– електропостачання

Звільнені села Гладосове і Травневе підпорядкують Новолуганській раді,
– Жебрівський

Як інформувала “Новинарня“, 21 листопада підрозділи 54-ї окремої механізованої бригади та батальйону “Айдар” без бойових дій зайняли села Гладосове і Травневе на підступах до окупованої Горлівки. Доти села належали до “сірої зони” і фактично контролювалися бойовиками “ДНР” та використовувалися як плацдарм для ведення вогню по українських позиціях.
Гладосове адміністративно підпорядковане Горлівській міськраді (під владою так званої “ДНР”), Травневе – входить у Бахмутський район.

Читайте також:
Біля звільнених сіл загинув українець. Бойовики не дають “режиму тиші”

“Ватне шоу для Хуга”. Як ворожа пропаганда намагається показати
карателями українських визволителів Гладосового

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна