Прифронтові Травневе й Гладосове отримали новорічний подарунок – електропостачання

 

У прифронтових селах Травневе й Гладосове в Донецькій області, які в листопаді зайняла українська армія, відновили електрику.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає “Новинарня“АТО.

“28 грудня, у взаємодії з органами місцевого самоврядування, в злагодженій координації групи Цивільно-військового співробітництва ЗС України, працівники ДТЕК “Донецькобленерго” та ДСНС України остаточно підключили прифронтові населені пункті Травневе та Гладосове до електропостачання”, – сказано у повідомленні штабу АТО у “Фейсбуці”.

Зазначається, що під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт були присутні представники Спеціальної спостережної місії ОБСЄ.

“Новорічні та Різдвяні свята мешканці прифронтових населених пунктів зустрічатимуть при повному освітлені”, – додали у штабі.

Читайте також:
Звільнені села Гладосове і Травневе підпорядкують Новолуганській раді,
– Жебрівський

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна