На Миколаївщині пройшли масштабні тактичні навчання різних видів ЗСУ. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Тактичні навчання із залученням бойових спроможностей підрозділів різних видів Збройних сил тривають на полігоні Широкий Лан у Миколаївській області.
Про це “Новинарня” повідомляє з посиланням на прес-службу Генштабу ЗСУ.

До маневрів залучені механізовані, танкові та артилерійські підрозділи оперативного командування “Схід”, підрозділи Високомобільних десантних військ, транспортної, винищувальної та армійської авіації, а також інженерних військ.

“Згідно замислу навчань, механізована бригада, перебуваючи в обороні, виконала задачу зі стримування противника та забезпечила створення умов для успішного наступу танкових і десантних підрозділів, які за підтримки авіації зуміли захопити вигідний плацдарм та розвинути успіх шляхом подолання водної перешкоди й закріплення на нових рубежах для виконання подальших завдань”, – розповіли в ГШ.

Відтак сили танкової бригади за вогневої підтримки артилерії та рейдових і десантно-штурмових дій підрозділів ВДВ успішно форсували водну перешкоду по дну річки та за допомогою оперативно розгорнутої поромної переправи.

Фото (прес-служба ГШ ЗСУ):

навчання ЗСУ - Широкий Лан _7 навчання ЗСУ - Широкий Лан _2 навчання ЗСУ - Широкий Лан _Віктор Муженко навчання ЗСУ - Широкий Лан _3 навчання ЗСУ - Широкий Лан _6 навчання ЗСУ - Широкий Лан _5 навчання ЗСУ - Широкий Лан _4 навчання ЗСУ - Широкий Лан _8
<
>
Віктор Муженко

За ходом навчань спостерігали начальник Генерального штабу – головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко, командувачі видів ЗС України, інші військові посадові особи, іноземні представники дружніх країн-партнерів, ідеться в повідомленні прес-служби 9 вересня.

Читайте також:
Військові Молдови приїхали на навчання в Україну
всупереч забороні президента Додона

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна