“Мером” окупованої Горлівки став перебіжчик з Євромайдану

 

Новий “мер” Горлівки Станіслав Кім, призначений днями ватажком “ДНР” Олександром Захарченком, раніше був активістом дніпропетровського євромайдану.
Про це повідомив колишній польовий командир бойовиків, горлівчанин Ігор Безлер, який періодично розміщує повідомлення на сторінці своєї дружини Анжеліки Шутенко-Безлер.

“Кім приїхав на майдан із дніпропетровськими “афганцями” в тому числі з Тутовим, квартирували в “афганській” сотні… потім у Дніпрі зв’язався з проросійським (Союз радянських офіцерів) Марченком, охороняв його мітинги… потім виник конфлікт… можливо, через стрічки георгіївські, що він і його “соратники” зривали… і він зник… потім в Донецьку з’явився”, – цитує допис Безлера Vlada.io.

ким

На доказ своїх слів Безлер розмістив посилання на телесюжет часів Революції Гідності, в якому дійсно фігурує нинішній сепаратистський “мер” Горлівки Станіслав Кім.

“Хто дійсно хоче служити своєму народові, своїй Вітчизні – він повинен розуміти: я прийшов, я несу максимальну відповідальність. І не лише я, а весь мій рід. Ось тоді в нас буде порядок”, – каже Кім на камеру запорізького каналу МТМ, стоячи в камуфляжному бушлаті на майдані Незалежності в Києві.

Перед тим на відео 16 грудня 2013 року видно, як Кім разом з іншими євромайданівцями розгортає прапор із символікою ВДВ – “Никто кроме нас”.

Про те, що Захарченко призначив “мером” окупованої Горлівки такого собі Станіслава Кіма, стало відомо 3 лютого ц.р. Місцевий журналіст Микита Сініцин тоді у “Фейсбуці” зазначив, що Кім – “уродженець і житель Дніпропетровська, брав участь у військових діях в Афганістані. Після початку так званої “російської весни” з’явився на Донбасі”.

 

Бойовик Ігор Безлер, який є опонентом ватажка “ДНР” Олександра Захарченка, так відгукується про це рішення: “Те, що клоун Захарченко (продавець стегенець у генеральському кашкеті і полковницьких погонах, героїчно поранений своїм охоронцем у п’яту там, де бійців ЗСУ вже не було) разом із таким падлом, як “Ташкент”, відкрито набиває кишені, гроблячи промисловість ДНР, що наркоту можна купити в будь-який комендатурі в ДНР, просто зателефонувавши туди й викликати з дозою як повій по телефону, не знає тільки ледачий. А тепер до всього “букету” додається те, що барига – типу глава республіки – почав ставити на посади відвертих ворогів”.

Читайте також:
Захарченко зізнався, що сепаратисти в 2014 році самі спалили село Кожевня

Мешканці “ДНР” виходять на мітинги протесту проти кадрових рішень Захарченка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна