Найближчим часом суд винесе вирок злочинам Януковича і його оточенню, – Турчинов

 

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов вважає серйозним кроком оголошення про підозру колишньому президенту України Віктору Януковичу. Про це глава РНБО повідомив в ефірі телеканалу “112 Україна”.

“Допит – це формально акт, який повинен відбуватися, але Янукович повинен бути допитаний не як свідок, а як головний обвинувачений. Те, що Генеральна прокуратура вже надала йому звинувачення у державній зраді, я вважаю, що це дуже серйозно і це означає, що найближчим часом український суд буде виносити вирок злочинам Януковича і його оточенню”, – зазначив Турчинов.

Нагадаємо, в перерві засідання 28 листопада генпрокурор Юрій Луценко зачитав Віктору Януковичу підозру у справі про державну зраду.

Читайте також:
Янукович заявив, що не змінював курс на Європу, але хотів включити в угоду про ЗВТ Росію

Янукович досі вважає себе президентом. ВИБРАНЕ З ДОПИТУ

Любка: Це не суд, а фарс. Владі вигідно нагадати в роковини Майдану, якою потворою був Янукович

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна