Савченко в США заявила, що Порошенко “недопрацьовує” у царині реформ

 

Народний депутат України від “Батьківщини” Надія Савченко заявила, що президент України Петро Порошенко “недопрацьовує” у царині реформ. Про це вона сказала у США, відповідаючи на запитання, чи є Порошенко “другом реформ”, пише “Голос Америки“.

При цьому Савченко заявила, що не почувається комфортно даючи оцінку роботі голови держави, бо сама ще не зробила достатньо.

Як повідомляється, раніше віце-президент США Джозеф Байден, виступаючи в аналітичному центрі Council of Foreign Relations, розповів, що влада України має спішити із запровадженням реформ, адже переконувати Європу у необхідності збереження санкцій проти Росії стає все важче.

“Думаю, що президент Порошенко та інші скажуть: я не відступаю від свого, я тисну на українців – а там в Україні була повністю корумпована система, коли я почав з ними працювати – щоб вони зрозуміли, всі хотіли би перекласти вину на жертву (агресії Росії – ред.). Тому треба, щоб ви (влада України – ред. )вели себе просто зразково і тримались вірного курсу!”, – зазначив Байден під час виступу.

Читайте також:
“Голодуюча” Савченко розповіла, як інкогніто відпочиває в Маріуполі

Конгрес США підтримав закон спрямований на підтримку України, який включає надання летальної зброї

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна