“Голодуюча” Савченко розповіла, як інкогніто відпочиває в Маріуполі

 

Народний депутат від фракції “Батьківщина” Надія Савченко “інкогніто” відпочила в Маріуполі. Про це пише місцеве видання 0629.

“А звичайна людина не може просто так приїхати до Маріуполя? Тут гарне місто, тут море, тут курорт”, – сказала Надія.

Колишня ув’язнена зізналася, що часто їздить по Східній Україні з робочими візитами, але іноді хочеться просто відпочити. “Не як нардепу, а як звичайній людині”.

Надія зазначила, що в Маріуполі люди не сидять склавши руки, а щось роблять. Беруть участь в проектах, своїми руками прикрашають під’їзди, двори, місто.

Надія також відвідала Мелекіне – місцевий курорт.

“Ти плаваєш вночі, йдуть іскри від тебе – це таке щастя, я вже забула, коли я так плавала”, – розповіла вона.

Нардеп зазначила, що багато жителів хотіли з нею сфотографуватися і вона навіть “відчувала себе мавпочкою”. Надія, за її словами, не проти уваги людей – головне, щоб вони не робили це, коли вона відпочиває.

Що стосується ставлення людей до неї, то найчастіше негатив Савченко зустрічає в соціальних мережах, а ось особисто їй рідко говорять про свою неприязнь. Та й в цьому випадку 10 хвилин спілкування міняли думку людини про Надію. “Було таке, що в Одесі в мене кинули три яйця, жодне не влучило”, – додала вона.

Також нардеп повідомила, що заводити сім’ю поки не планує, а причина тому одна – нестача часу. “Я навіть квітку не купую, бо за нею потрібно доглядати”, – сказала Надія.

Під час зустрічі з журналістами відпочивальниця Савченко не говорила про своє “голодування”, яке вона оголосила ще 2 серпня задля визволення полонених на Донбасі в Росії.

Читайте також:
Савченко під час голодування не відмовляється від вина

Новіков просить не асоціювати його із Савченко та каже, що в багатьох речах з нею не згоден

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна