Лещенко закликав Луценка до розправи над своїми “катами”

 

Народний депутат від фракції БПП Сергій Луценко закликав новопризначеного генерального прокурора Юрія Луценка відновити справедливість і притягнути до відповідальності слідчого Сергія Войченка, який у 2011-2012 роках році фабрикував кримінальну справу за обвинуваченням Луценка, коли той отримав 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Також Лещенко, який претендував на посаду очільника ГПУ, чекає від Луценка кари для екс-заступника генпрокурора часів Януковича Рената Кузьміна.
Про це Сергій Лещенко написав на своїй сторінці в соцмережі.

Нардеп виклав у “Фейсбук” лист, яким у вересні 2015 року “заступник генпрокурора Юрій Столярчук (той самий, який став куратором департаменту Кононенка-Грановського) відповів на запит Юрія Луценка, що вони закрили кримінальне провадження проти слідчого Войченка, який посадив того самого Луценка”.

“Причина – через “брак доказів” для доведення провини Войченка в суді. Вважаю, що це закриття було черговим викликом прокурорської мафії, тому що після закриття справи Войченка зупинилася і справа Рената Кузьміна”, – зазначив депутат.

“Подивимося:
а) чи зможе Луценко, попри тиск Порошенка, зняти Столярчука;
б) відновити справедливість по відношенню до власного “ката”,
в) покарати, нарешті, інквізитора епохи Януковича Рената Кузьміна”, – написав Сергій Лещенка.

Нагадаємо, у своїх виступах перед призначенням Юрій Луценко обіцяв “не мститись”. 
“Я не маю жодної помсти за всі роки в 157-й дев’ятиметровій камері Лук’янівського СІЗО, ні до кого”, – заявляв кандидат у генпрокурори.

Читайте також:
Нардеп від БПП Грановський дає завдання “прокурорській банді лисих птахів”, – Гнап

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна