У Росії — чергова “бавовна”: на Кубані безпілотники, ймовірно, атакували військовий аеродром, два НПЗ та бітумний завод. ВІДЕО

У ніч на 27 квітня безпілотники атакували чотири важливі об’єкти на території Краснодарського краю РФ.

Про вибухи повідомили в місцевих пабліках, а згодом інформацію підтвердив губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв.

За словами Кондратьєва, російська ППО нібито збила понад 10 безпілотників у Слов’янському, Сіверському та Кущівському районах, які “намагалися атакувати НПЗ та об’єкти інфраструктури”. Він також запевнив, що постраждалих і серйозних пошкоджень нібито немає.

 

Як повідомляє російський телеграм-канал ASTRA, одним з об’єктів атаки став НПЗ  “Славянск ЭКО” в місті Слов’янськ-на-Кубані.

Як заявили в адміністрації Слов’янського району Краснодарського краю, на НПЗ нібито пошкоджено ректифікаційну колону.

“Усього було 9 атак на резервуарний парк і ректифікаційну колону. Завдяки побудованій системі захисту резервуарний парк не постраждав. Пошкоджено ректифікаційну колону. Займання спільними зусиллями відповідальних служб ліквідовано. Постраждалих немає”, — заявила місцева влада.

Інший об’єкт атаки — Ільський нафтопереробний завод.

Як повідомляють місцеві пабліки, також було атаковано військовий аеродром у станиці Кущевська. Як зазначають джерела ASTRA в екстрених службах регіону, на аеродромі пошкоджено літаки, але їхню кількість та ступінь пошкоджень не називають.

На цьому аеродромі дислокується 195-та навчальна авіабаза на різнорідній техніці (Су-27, МіГ-29 і L-39). Також цей аеродром використовується для прийому літаків що атакують Україну.

Також телеграм-канал публікує можливе відео атаки.

Російські пабліки також повідомляють, що безпілотники також атакували бітумний завод.

Читайте також:
ГУР повідомило про знищення гелікоптера Ка-32 на аеродромі МО РФ у Москві. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна