Нові надходження Lagerfeld: що додати у свій гардероб навесні 2024 року ℗

Найвідоміший у світі високої французької моди, Карл Лагерфельд, мав прізвисько «Кайзер» або ж «цісар», «король» — хай там як, а епатажний дизайнер й культурний діяч завжди залишався на висоті. Кожна його колекція — це оригінальний мікс класики і сучасності, французького шику і рок-н-ролу, елегантності й гострого гумору. Подивимось, що цікавого пропонує люксовий бренд Karl Lagerfeld у цьому сезоні. Усі товари доступні в Україні, замовлення можна зробити на сайті Київського ЦУМа.

Що пропонує бренд Karl Lagerfeld: короткий огляд асортименту

В наявності сотні товарів, здебільшого чоловічий одяг або унісекс. У списку бестселерів:

  • бежевий светр з вовни мериноса;
  • блакитне худі з нашивкою;
  • дута куртка кольору хакі;
  • чорна олімпійка з геометричним орнаментом (патерн);
  • мінімалістичний чорний светр;
  • чорне худі з аплікацією, великим стилізованим портретом Лагерфельда;
  • міський рюкзак зі 100% натуральної шкіри чорного кольору.

Більшість цих речей претендує на роль базових, адже має чудовий потенціал поєднуваності з іншими предметами гардеробу. З огляду на преміальну якість люкса служитимуть вони довго. А якщо врахувати дизайн — навряд коли-небудь вийдуть із моди.

Крім того, у колекції представлені джинси, жилетки, костюми, сорочки, світшоти, худі та аксесуари (ремені, рюкзаки, шкарпетки). Стиль одягу відповідає образу життя самого Лагерфельда. Кутюр’є був помітним, часто опинявся у центрі медійних скандалів, але його справжнього майже ніхто не знав. Так само з брендовим вбранням. Носити його — значить, не боятися, що тебе помітять, але не бути занадто відвертим.

Стиль Lagerfeld — це зрозумілі фасони, бездоганний крій і ненав’язливі кольори. У колекціях модного дому часто домінують білий і чорний. Воно й не дивно: коли життя вирує, модний гардероб стає острівцем спокою.

Як носити одяг Karl Lagerfeld

Під лейблом виходить безкомпромісно стильна, але доступна продукція. Одяг від Lagerfeld коштує дешевше, ніж Fendi або Chanel, з якими свого часу працював іменитий дизайнер.

У кожному силуеті з нових колекцій читаються динаміка і погляд в майбутнє. Речі можна поєднувати між собою у різних комбінаціях чи міксувати з трендовими новинками від інших брендів. Шукайте натхнення у каталозі ЦУМу, адже усі товари сфотографовані на моделях. Будь-який аутфіт вийде функціональним, а завдяки вишуканим аксесуарам та парфумерії — довершеним.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна