Бійці 72-ї ОМБр відправили паски побратимам в Кринках за допомогою FPV-дрона. ВІДЕО

Бійці 220-го окремого інженерно-саперного батальйону 72-ї окремої механізованої бригади оригінально привітали з Великоднем побратимів, що дислокуються на лівому березі Херсонщини, — надіслали їм паску за допомогою FPV-дрона.

Відповідне відео в неділю, 5 травня, з’явилося на сторінці подружжя-фотографів Костянтина і Влада Ліберових в Instagram.

“Воїни 220-го батальйону відправляють завдяки fpv дронам святкові пасхи своїм побратимам на Кринки, лівий берег Херсонщини. Це єдиний спосіб їм там відчути щось хоч віддалено схоже на свято. Будь ласка, цінуйте свою можливість зустрічати свята вдома, в колі близьких людей. Цінуйте це та будьте вдячні”, — йдеться в повідомленні під відео.

Також Ліберови оголосили збір на 1000 FPV-дронів для захисників України. Підтримати його можна за посиланням.

Читайте також:
Святять паски в окопах, розігрують в “ю-зе-фа” найсмачніші шматки і відвідують зруйновані росіянами церкви: українські військові показали, як святкують Великдень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна