У Москві підірвали авто експрацівника СБУ Прозорова, який втік у РФ, – ЗМІ

У Москві вибухнув позашляховик із водієм всередині. За даними ЗМІ, власником машини є колишній працівник Служби безпеки України, який після звільнення зі служби втік до Росії.

Про це пише в п’ятницю, 12 квітня, Telegram-канал Shot.

Як зазначається, машина вибухнула через секунду після запуску двигуна, а епіцентр вибуху був під місцем водія. Чоловіка, який сів у машину, госпіталізовано.

За словами очевидців, вибух був потужним, пошкоджено дві сусідні машини.

Як зазначає Shot, у потерпілого чоловіка пошкоджені ноги та ліва рука. До машини швидкої його вантажили у свідомості, утім чоловік прикрив обличчя медичним простирадлом.

Shot заявляє, що підірвана «Тойота» належить колишньому підполковнику СБУ Василю Прозорову. Утім сам він, як зазначається, не постраждав. Telegram-канал опублікував відео, як він сидить на багажнику авто після вибуху.

“Громадське” нагадує, що в 2019 році у Москві організували пресконференцію «перебіжчика зі Служби безпеки України» Василя Прозорова. Той заявив, що з 1999 до 2018 року працював в СБУ, зокрема у штабі антитерористичного центру. А з квітня 2014 року «абсолютно добровільно, з ідеологічних мотивів, сприяв спецслужбам рф в отриманні інформації про діяльність українських силових структур, зокрема в районі проведення АТО».

Він заявив, що мав доступ до секретних даних про операцію на Донбасі та навіть бував на закритих засіданнях Ради національної безпеки і оборони.

В СБУ відповіли, що Василь Прозоров був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України через службову невідповідність — систематичне вживання алкоголю на робочому місці та дискредитацію звання офіцера.

«Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ рф “гідних” покупців. Але ця потвора має пам’ятати долю Іуди. Справа лише часу», — заявляли в СБУ.

Читайте також:
Звільнений через зловживання алкоголем працівник СБУ втік до Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна