РФ завдала ракетного удару по Одесі: є загиблі і поранені, горить “палац студентів”. ОНОВЛЕНО

оновлено, доповнено

Країна-агресорка Росія ввечері 29 квітня завдала ракетного удару по Одесі. Унаслідок атаки загинуло двоє людей та собака.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Спочатку інформували, що ще вісім людей зазнали поранень різного ступеня важкості, серед травмованих – 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу.

До восьмої вечора кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки на Одесу зросла до 17 людей, щонайменше двоє з них перебувають у важкому стані, уточнив Кіпер.

Станом на 20:47 уже відомо про чотирьох жертв російського удару по Одесі – загинули три жінки й один чоловік. Кількість поранених зросла до 28. Серед яких двоє дітей (16 та 5 років) і одна вагітна жінка. Четверо поранених у важкому стані, за їх життя зараз борються лікарі, повідомив Кіпер.

Одеські пабліки пишуть, що сам колишній нардеп від Партії регіонів Сергій Ківалов під час ракетної атаки також постраждав: він нібито отримав осколкові поранення правого стегна.

На відео нібито це він у халаті лягає на ноші:

Унаслідок цього обстрілу також сталася пожежа в палаці студентів Національного університету “Одеська юридична академія”, також відомого  як “Замок Гаррі Поттера”. Ця будівля раніше належала екснардепу-регіоналу Сергію Ківалову.

Читайте також:
Російська армія вдарила КАБами по Харкову та району, поранена жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна