Військовим спростять процес подання документів: Міноборони запускає онлайн-проєкт “Військовий асистент”

Міністерство оборони спільно з Генеральним штабом Збройних сил України запускають онлайн-платформу, розроблену для полегшення процесу подання рапортів, заяв та інших офіційних документів військовими.

Про це повідомили в пресслужбі Міноборони 9 квітня.

Проєкт “Військовий асистент” буде реалізований на основі вже існуючого вебсайту “Турбота про військовослужбовця”, призначеного для оптимізації документообігу в ЗСУ.

“Наша мета — зробити процес подання документів максимально простим та ефективним. Ми уважно вивчили всі поточні виклики, з якими стикаються військовослужбовці при оформленні документів, і, на основі цього аналізу, розробили низку технологічних рішень, які будуть впроваджені найближчим часом. “Військовий асистент”, — зазначив заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер.

На платформі доступно понад 80 стандартизованих шаблонів документів у форматах DOC, DOCX та PDF, що охоплюють широкий спектр вимог: від отримання відпустки до звільнення зі служби.

Шаблони рапортів розроблені таким чином, щоб мінімізувати ймовірність повернення документів на доопрацювання та забезпечити військовослужбовцям можливість ефективного захисту своїх прав.

Ресурс адаптовано для використання з будь-яких електронних пристроїв, включаючи ноутбуки, смартфони та планшети, а з часом планується його подальше розширення та оновлення, згідно з потребами військовослужбовців.

Читайте також:
Що погодив комітет Ради в мобілізаційному законопроєкті: позбавлення водійських прав за поданням ТЦК, і не тільки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна