У Миколаєві — масштабне аварійне відключення електроенергії через російські обстріли

У Миколаєві сталося масштабне аварійне відключення електроенергії — без світла залишилися абоненти в усіх районах міста.

Про це у середу, 10 квітня, повідомили в АТ “Миколаївобленерго”.

Як наголосили енергетики, відключення відбулося не за погодинними графіками. Втім, над перезаживленням споживачів уже працюють фахівці.

“У буремні часи потрібно бути готовим до будь-якого сценарію розвитку подій! І сьогоднішній ранок тому лише підтвердження. Усі ми розуміємо, що в країні війна, та бачимо, як останнім часом ворог зосереджує ударну силу саме проти об’єктів нашої критичної енергетичної інфраструктури. Як наслідок, екстрене введення графіків аварійних та погодинних відключень. Попереджати про таке заздалегідь в принципі неможливо, тому сподіваємося на ваше розуміння”, — додали в АТ “Миколаївобленерго”.

Як повідомляла “Новинарняраніше, о 03:00 10 квітня внаслідок влучання ворожих “шахедів” було пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури у Миколаївському районі.

Читайте також:
Транспортне підприємство, рекреаційний та енергетичні об’єкти: росіяни вдарили по критичній інфраструктурі Одещини і Миколаївщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна