Транспортне підприємство, рекреаційний та енергетичні об’єкти: росіяни вдарили по критичній інфраструктурі Одещини і Миколаївщини

Вночі армія РФ атакувала Україну 17 “шахедами” і 3 ракетами: 14 БпЛА і  ракети вдалося збити, але є і влучання на Одещині та Миколаївщині.

Як повідомили в Силах оборони півдня України, 12 ворожих дронів було знищено на Миколаївщині, 2 — на Одещині.

На світанку російські війська атакували Одещину ракетами, застосували і балістику. Вдарили по об’єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Уже відомо про 2 постраждалих працівників транспортного підприємства. Пошкоджено енергетичний об’єкт, приватний будинок, кілька автівок. Люди не постраждали.

Як розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, у місті Очаків на Миколаївщині о 02:16 у результаті збиття шахеда” виникла пожежа на рекреаційному об’єкті, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих немає. Також  о 03:00 внаслідок влучання ворожих “шахедів” пошкоджено об’єкт енергетичної інфраструктури у Миколаївському районі. Введенні аварійні відключення, ведуться роботи з відновлення. Постраждалих немає.

Читайте також:
Уперше за довгий час: росіяни вдень обстріляли Слов’янськ, є поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна