ТОП розумних годинників від Apple, що завоювали популярність ℗

Перші Apple Watch були представлені у вересні 2014 року і випущені на ринок у квітні 2015 року. На той час це був інноваційний пристрій, що об’єднує функціональність класичного наручного годинника із можливостями сучасних смартгаджетів. Але компанія була далеко не першою, хто презентував подібний продукт. Головними конкурентами тоді стали бренди Samsung і Google.

Сьогодні ж серед них з’явилися фірми Amazfit, Xiaomi, Garmin, AmiGo та інші виробники, але чому ж, попри можливість придбання дешевших аналогів, користувачі віддають перевагу «яблучним продуктам»? Найпопулярніші моделі — це Apple Watch Ultra, серію було випущено у 2022 році, вона не втрачає актуальності. Також підвищений попит спостерігається у випадку з моделями 7, 9 серій і SE.

Особливості розумних годинників від Apple

Apple Watch сумісні з iPhone та iPad, що дає змогу отримувати сповіщення, керувати додатками й використовувати інші функції наручного гаджета із допомогою iOS-пристроїв. Вони пропонують широкий спектр функцій, включно із моніторингом активності та здоров’я, GPS-навігацією, повідомленнями про дзвінки, вбудованим пульсометром, застосунками для тренувань.

Деякі моделі Apple Watch підтримують технології зв’язку LTE, що дає змогу використовувати годинник незалежно від iPhone, а також функцію Apple Pay для безконтактної оплати покупок. До того ж Apple Watch доступні в різних стилях, матеріалах і кольорах корпусу, мають змінні ремінці, що дає можливість користувачам вибирати модель, яка відповідає їхньому стилю та вподобанням.

Популярні серії та їхні характеристики

Бренд регулярно вдосконалює свою продукцію, саме тому вона цінується серед покупців. Ми рекомендуємо звернути увагу на:

  • Apple Watch SE 2. Це спрощена версія 8-ї серії, яка більш доступна за вартістю. Гаджети здатні працювати в автономному режимі до 18 годин і містять найнеобхідніші функції. Годинники добре підходять для спортсменів, працюють на базі OS 9.2, у якій передбачені тимчасові значки-нагороди за спортивні досягнення. Відмінною рисою моделей є відсутність функції «Завжди ввімкнено» і зменшений дисплей на 40 або 44 мм.
  • Apple Watch 9. Особливістю цього годинника став більш яскравий екран, тепер максимальне значення досягає 2000 ніт. Процесор S9 SIP доповнено великим числом транзисторів, тому гаджет обробляє інформацію у 2 рази швидше. Нововведенням також стало подвійне торкання для відповіді на дзвінок.
  • Apple Watch Ultra. Час їхньої автономної роботи становить до 36 годин. Годинник водонепроникний, тому в ньому можна плавати на глибині до 100 м. Модель має найбільший дисплей, його розмір 49 мм. У годиннику встановлено пульсоксиметр 3-го покоління і поліпшені датчики показників здоров’я.

Для прихильників активного способу життя, інтенсивних тренувань ми також рекомендуємо звернути увагу на серію Apple Watch Ultra 2. У моделях оновлений компас, є спеціальні функції для велосипедистів та оновлений циферблат.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна