Зеленський призначив заступника командувача Нацгвардії: що відомо про генерала Гордійчука

Президент Володимир Зеленський призначив заступника командувача Національної гвардії України.

Текст указу оприлюднили на сайті глави держави в п’ятницю, 5 квітня.

“Призначити Гордійчука Володимира Івановича заступником командувача Національної гвардії України”, – йдеться в тексті документа.

Що відомо про нового заступника керівника НГУ

Генерал-лейтенант Володимир Гордійчук очолював Центральне територіальне Управління Національної гвардії України. Раніше він керував Західним територіальним управлінням НГУ.

Гордійчук пройшов всі основні командирські посади від командира взводу до командира полку, першого заступника начальника територіального управління Національної гвардії України – начальника штабу, начальника Західного територіального управління.

Під час проведення АТО разом з підпорядкованим особовим складом військової частини 3036 брав участь у зачистці міст Луганської області від незаконних збройних формувань, зокрема міста Лисичанськ.

Його нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Читайте також:
Нацгвардія та robota.ua підписали меморандум для рекрутингу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна