Нацгвардія та robota.ua підписали меморандум для рекрутингу

Національна гвардія України та сайт пошуку роботи robota.ua підписали меморандум про співпрацю у сфері рекрутингу. Вакансії, що будуть розміщені на платформі, допоможуть охочим кандидатам ознайомитися та обрати ту, що найбільше підходить.

Про це 14 березня повідомила пресслужба Нацгвардії.

“Команда robota.ua продовжує роботу у напрямку вдосконалення системи військового рекрутингу. Ми надаємо НГУ технічні ресурси та знання для створення умов, за яких вмотивовані кандидати можуть самостійно обирати місце служби, а НГУ – безплатно розміщувати необхідну кількість вакансій. Наша спільна мета – разом зробити все можливе для перемоги України”,  – сказав директор з інновацій та керівник спецпроєкту “Рекрутинг для захисту України” в robota.ua. Сергій Лозко.

Окрім безпосередніх завдань з відсічі збройної агресії, Нацгвардія виконує певні специфічні задачі, які потребують вмотивованих кандидатів. НГУ шукає людей для захисту критичної інфраструктури, посилення захисту держкордону, роботи з БПЛА, а також тих, хто хоче долучитися до мобільних вогневих груп, які підсилюють ППО.

Також в Національній гвардії є вакансії для психологів та медичних працівників, водіїв та зв’язківців та інших спеціальностей, яких зараз потребують військові.

“Ми поступово адаптуємо і пробуємо нові підходи до комплектування. Зараз багато змін у технологіях, підготовці й тактиці. І змінюються певні підходи до комплектування. Комунікаційні й рекрутингові елементи спрямовані в першу чергу на те, щоб дати кандидатам зрозумілу інформацію про підрозділ, про його завдання, про підготовку”, – зазначив командувач НГУ бригадний генерал Олександр Півненко.

У НГУ зазначили, що сайт robota.ua не передає інформацію роботодавцю без відома шукача роботи, і що натомість шукач самостійно вирішує, що хоче про себе розповісти: відправити повне резюме чи анонімне, або ж поспілкуватися в чаті без передачі персональних даних.

Читайте також:
МОУ та DeepStateUA домовились про швидкий обмін інформацією про зміни на фронті: підписано меморандум

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна