Армія РФ атакувала Дніпровський район Херсона: є поранені. ОНОВЛЕНО

оновлено

Близько 8:00 5 квітня російські війська з тимчасово окупованого лівого берега атакувала житлові квартали у Дніпровському районі Херсона, внаслідок чого постраждало двоє людей.

Про це повідомив голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram.

Обоє постраждалих наразі у лікарні. У 60-річного чоловіка діагностували вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, різану рану лівої скроневої ділянки. Стан середньої тяжкості. На момент ворожого удару постраждалий перебував у квартирі. Жінка 54 років отримала вибухову травму та уламкове поранення правого передпліччя. Її стан також оцінюється як середньої тяжкості. Під час обстрілу містянка була на вулиці. Інформація уточнюється.

Внаслідок обстрілу також пошкоджені квартири.

Згодом Роман Мрочко повідомив про третю постраждалу. Це 81-річна жінка. У неї вибухова та закрита черепно-мозкова травми, контузія, уламкове поранення тім’яної області. Поранена у стані середньої тяжкості. Їй надана медична допомога. На момент удару з боку російських окупаційних військ жінка перебувала у квартирі.

Читайте також:
Росіяни вдарили по Покровську, п’ятеро поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна