Росіяни вдарили по Покровську, п’ятеро поранених

У Покровську Донецької області внаслідок обстрілу, здійсненого росіянами вночі у п’ятницю, 5 квітня, дістали поранення п’ятеро людей, зокрема 14-річний підліток.

Про це офіс генерального прокурора повідомляє в п’ятницю, 5 квітня.

За даними слідства, 5 квітня близько 03:00 війська РФ обстріляли Покровськ на Донеччині. Засоби ураження поцілили по приватному сектору.

В результаті влучання по житлових будинках отримали тілесні ушкодження четверо членів родини: дідусь із бабусею та їхня донька з 14-річним сином. Також від вибухів постраждав ще один містянин.

Крім того, в районі обстрілу пошкоджені декілька приватних домогосподарств. Тип зброї, яку ворог застосував для атаки на місто, встановлюється.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також:
ЗС РФ посеред ночі обстріляли Покровськ чотирма ракетами С-300: поранена людина, багато пошкоджень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна