Росіяни вдарили балістикою по складу “Нової пошти” в Одесі. ВІДЕО

У компанії “Нова пошта” підтвердили обстріл російською балістичною ракетою одного зі своїх відділень в Одесі пізно ввечері в середу.

Про це компанія повідомила вночі у середу, 1 травня.

“Ніч 1 травня. Одеса. Сортувальне депо і відділення “Нової пошти”. Щойно в них влучила ракета рашистів”, – ідеться в повідомленні.

Серед співробітників “Нової пошти” загиблих і постраждалих немає.

У пресслужбі зазначили, що клієнтам у повному обсязі компенсують оціночну вартість усіх посилок, які були знищені внаслідок удару.

“Завтра зв’яжемося з усіма отримувачами”, – зазначили в прес-службі.

Тим часом, посилки, які були в дорозі, перенаправлені на відділення №3 “Нової пошти”.

В МВС України додали, що внаслідок удару є пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. На місці спалахнула масштабна пожежа, яку ліквідували вогнеборці.

“Постраждали 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середньої ступеню важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці”, – кажуть у відомстві.

Читайте також:
Кількість жертв удару по терміналу “Нової пошти” на Харківщині збільшилася до восьми осіб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна