Росіяни втретє атакували ракетами обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині: є загиблий, під завалами шукають людей

Вранці 31 березня російські війська атакували крилатими ракетами обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, по якому завдали ударів 24 та 29 березня. Уже відомо про одного загиблого.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“На Львівщині під час повітряної тривоги, яка тривала з 05:01 по 06:27, ворог атакував крилатими ракетами той самий обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині, який був його ціллю 24 та 29 березня”, — написав він у Telegram.

Зруйнована адмінбудівля. Була пожежа. Вогнеборці оперативно загасили її.

Унаслідок атаки загинув один чоловік. Зараз рятувальники розбирають завали, під якими ще можуть бути люди.

Передісторія

Нагадаємо, як писала “Новинарняраніше, вранці 24 березня російська ракета “Кинджал” у Стрийському районі Львівської області влучила в наземну інфраструктуру одного з підземних сховищ газу оператора “Укртрансгаз”, пошкодивши технологічне обладнання.

Пошкоджена частина наземної інфраструктури потребуватиме відновлення, проте ми маємо достатньо резервних потужностей, розповів тоді голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов.

Читайте також:
Російські війська запустили по Україні 16 ракет і 11 “шахедів”: у Повітряних силах розповіли, скільки збили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна