Наслідки нічної атаки росіян: на Одещині горів енергооб’єкт, на Херсонщині пошкоджено агропідприємство, на Рівненщині — медпункт. ДОПОВНЕНО

доповнено

У ніч на 31 березня російські війська запустили по Україні 16 ракет і 11 “шахедів”. 9 ракет і 9 “шахедів” вдалося збити, але є і влучання, зокрема на Одещині, Херсонщині та Рівненщині.

Як повідомили в Силах оборони півдня України, під прицілом ворога знов була енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини.

Напружена бойова робота Сил протиповітряної оборони тривала близько 2 годин. Ворог рясно атакував Одещину. Усі 8 дронів вдалось збити. Падіння уламків збитого дрона спричинило пожежу на одному з енергооб’єктів області, внаслідок чого відбулось знеструмлення кількох населених пунктів. Пожежу ліквідовано. Люди не ушкоджені. Ведуться відновлювальні роботи.

Як повідомив голова Одесько ОВА Олег Кіпер, станом на 10:00 без електропостачання в області перебувають 10 тисяч абонентів м.Одеси та Одеського району. Відновлювальні роботи тривають.

По Херсонщині паралельно, під час дронової атаки, росіяни застосували й балістику, і керовану авіаційну ракету. Поцілили по законсервованому агропідприємству. Люди не постраждали.

Також є влучання на Рівненщині. За словами голови Рівненської ОВА Віталія Коваля, уламки повітряної цілі пошкодили електроопору. На місці працюють представники відповідних служб. Електропостачання забезпечене. Також незначних пошкоджень зазнав ФАП. Іншої інформації про пошкодження будівель чи споруд зафіксовано не було. Люди не постраждали.

Читайте також:
Росіяни втретє атакували ракетами обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині: є загиблий, під завалами шукають людей

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.