Російські війська вбили жителя Харківщини й скинули вибухівку на двох жителів Херсонщини

Російські війська 23 березня вбили жителя села Вовчанські Хутори Харківської області та поранили двох жителів міста Берислава на Херсонщині.

Як повідомили в Харківській обласній прокуратурі, за даними слідства, вранці 23 березня російські військовослужбовці обстріляли с. Вовчанські Хутори. Загинув 72-річний чоловік. Пошкоджено житлові будинки.

Як повідомили в Херсонській ОВА, російські війська продовжують також атакувати Берислав з безпілотників. Внаслідок скидання вибухового предмета з дрона постраждав 31-річний чоловік. — у нього мінно-вибухова травма та уламкове поранення ніг. Ще один місцевий 31-річний житель отримав струс головного мозку, множинні поранення голови, обличчя та ніг. Обом потерпілим надається необхідна медична допомога.

За даними фактами розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Читайте також:
Російські військові скинули вибухівку на пункт незламності на Херсонщині: є постраждалі

У прокуратурі показали наслідки чергової атаки Харкова “шахедами” та розповіли подробиці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна